070-587 37 88 info@alvestabyggnads.se

Tillbyggnad

Vill du utöka din boyta genom en tillbyggnad? – Vi på Alvesta Byggnads hjälper dig!

Att bygga ut sitt hus är det många som vill göra av olika anledningar, kanske för att lösa bostadssituationen då det befintliga huset är för litet eller för att man vill utöka sin boyta i form av exempelvis ett uterum eller en terrass. På landet får man göra mindre tillbyggnader men inom sammanhållen bebyggelse och detaljplanelagt område krävs det allra minst en anmälan. Vi förstår att det är svårt att hålla koll på alla riktlinjer gällande en tillbyggnad eller ombyggnad, men det är därför vi på Alvesta Byggnads vill hjälpa er.

Det finns många olika alternativ när det kommer till en ombyggnad. Exempelvis:

  • Du kan förlänga huset.
  • Du kan bygga ett uterum/terrass.
  • Du kan bygga till en extra våning.
  • Du kan bygga en separat byggnad vid sidan av huset som sedan sammanlänkas med bostaden.
  • Du kan bygga ett garage.

När vi vet vilken typ av tillbyggnad eller ombyggnad du vill göra, tar vi fram en ritning och en plan för projektet. Tycker du att det är svårt att veta hur du ska tänka kring kvadratmetrar och utseende på tillbyggnaden så hjälper vi gärna till med tips och råd. Allt för att du som kund ska känna dig 100% nöjd innan vi sätter igång med tillbyggnaden.

Vi på Alvesta Byggnads har lång och gedigen erfarenhet av olika slags byggprojekt, därför ser vi verkligen fram emot att hjälpa just dig med ditt projekt!

Kontakta oss

Alvesta Byggnads AB
Spåningslandavägen 35
342 35 Alvesta

Org nr: 556161-5906

För byggnation
Per       070-587 37 88
Sven     070-525 25 94

För grävning
Magnus     070-620 44 69

 

FOTOGALLERi